Søk i denne bloggen

onsdag 15. desember 2010

15. Desember

 

Det er kaldt ja ca 16 grader og i natt har det vært kraftig torevær hele natten og det regner fremdeles kraftig.

Har fått guttene på skolebussen og sjekker opp litt angående parkering på Antalya flyplass. Det skal etter sigende være veldig dyrt. Men etter å ha googlet det ser jeg at det finnes et firma http://www.park-and-fly-antalya.com/parkfly/ Dette drives av en tysk dame og hennes mann. Angelica. De henter bilen på flyplassen og henter den tilbake når du returnerer. Det koster mye mindre enn å parkere på flyplassen og sikkerheten er minst like god. De har gode referanser. Very nice.

tirsdag 14. desember 2010

14. Desember

 

I dag er det storm men ca 16 grader ute. Det regner ganske mye til tider og det blåser bra. Hadde en biltur til MacDonalds i sentrum og stoppa på veg tilbake for å ta noen bilder.

Østre strand:

CIMG0892

Ganske grått og trist i dag ja.

Oba / Tosmur:

CIMG0894

Det er heldigvis ikke så kaldt som det ser ut som. Kan minne ganske mye om Sunnmøre det her.

Har vært på skolen i møte og det skal arrangeres kulturdag på skolen. I den forbindelse skal foreldrene presentere sitt hjemland. Det er en del Russere på skolen så jeg tipper vi får vite en del om Russland. Det er imidlertid kun vi som er fra Norge og det er litt vrient å komme på hva man skal gjøre utav det. Men det er ikke før om en måneds tid uansett.

Har hatt litt utfordring med å holde varmen inne i huset da det ikke finnes isolasjon i huset. Det er kaldt med 8 grader ute og null isolasjon. Men som sagt er det varmere i dag. Har kjøpt oss enn såkalt IR oven på metro. Har aldri hørt om det før men den varmer godt, og bruker mest sannsynlig alt for mye strøm.

Har en åpen peis i stuen. Den har aldri blitt fyrt i før mest sannsynlig. Den avgir svært lite varme og desto mer røyk. Etter å ha kjøpt inn en del ved fant vi ut dette. Kanskje vi får bygd den om slik at vi kan fyre i den uten å bli røyforgifta. Må alltid ha ett vindu opent og da er det liten vits å fyre… Er bare dager igjen til vi flyr til Norge for å feire jul. Det skal bli stas.

Desember - Vinter

 

Nå er det vinter her med lave temperaturer. Det er ikke så værst når det er sol, men når solen er borte blir det veldig kaldt. Har vært ned i 7 grader på det laveste. Nå er det 17 grader, men ingen sol. På lørdag var det ganske kraftig haglvær. Skal snart hjem til Norge for å feire jul. Tenkte å legge ut noen vinterbilder her før vi reiser.

 

CIMG0882

Cleopatra beach på Lørdagen.